ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ذره‌بین رئیسی روی قضات اخراجی وکیل

محسن بزرگی عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز با اعلام این خبر گفت: دادگاه انتظامی قضات طی نامه‌ای به کانون وکلای مرکز، اسامی قضات دادگستری که به رغم سلب صلاحیت از منصب قضاوت، موفق به دریافت پروانه وکالت شده‌اند را خواسته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، در سال‌های گذشته تعدادی از قضات دادگستری که از سوی دستگاه قضا سلب صلاحیت و اخراج شده بودند، از کانون وکلا پروانه وکالت دریافت کردند؛ حالا ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های خود برای مبارزه با فساد، دست روی این دسته از قضات گذاشته است.


محسن بزرگی عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز با اعلام این خبر گفت: دادگاه انتظامی قضات طی نامه‌ای به کانون وکلای مرکز، اسامی قضات دادگستری که به رغم سلب صلاحیت از منصب قضاوت، موفق به دریافت پروانه وکالت شده‌اند را خواسته است.

 

وی افزود: رئیس کانون وکلا نیز طی نامه‌ای و به صورت محرمانه، اسامی این افراد را به دادگاه انتظامی قضات اعلام کرده است.

 

طبق بند الف ماده هشت قانون استقلال کانون وکلای دادگستری، کسانی که دارای 10 سال متوالی یا 15 سال متناوب سابقه خدمات قضائی بوده و حداقل پنج سال ریاست یا عضویت دادگاه داشته باشند و سلب صلاحیت قضائی از طرف دادگاه عالی انتظامی قضات نشده باشند، می‌توانند بدون دادن آزمون وکالت و طی دوره کارآموزی پروانه وکالت بگیرند.

 

در سال‌های گذشته برخی قضات دادگستری که از سوی دادگاه انتظامی قضات سلب صلاحیت شده بودند، از کانون وکلای دادگستری پروانه وکالت دریافت کردند و این در حالی است طبق بند الف ماده هشت قانون استقلال کانون وکلا، یکی از شرایط اعطای پروانه وکالت به قضات، عدم سلب صلاحیت از سوی دادگاه عالی انتظامی قضات است.

 

البته سعید باقری یکی از اعضای هیئت مدیره کانون وکلا گفته است: بسیاری از قضات متقاضی پروانه وکالت که کانون وکلا با درخواست آنها به دلیل سوء شهرت مخالفت می‌کند، با اعتراض به تصمیم کانون وکلا، از دادگاه عالی انتظامی قضات رأی گرفته و موفق به دریافت پروانه وکالت می‌شوند.

 

این عضو هیئت مدیره کانون وکلا از رئیس قوه‌قضائیه خواسته به این معضل نیز رسیدگی کند.

 

حالا باید دید حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه که از بدو حضورش در دستگاه قضا، برخورد با مفاسد به ویژه در درون مجموعه قضایی کشور را در دستور کار قرار داده، می‌تواند با این معضل و فساد نیز برخورد کند یا خیر؟

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار